Interieur

Moderne aanbouw

Deze prachtige villa met z’n spectaculaire aanbouw fotografeerde ik voor C’avante Interior & Design.

C’Avante is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke interieurs voor exclusieve woningen, hotels en restaurants.

We werken graag samen; zij ontwerpen de mooiste interieurs en ik leg ze met veel plezier vast op beeld, voor op de website, de sociale kanalen en woonmagazines zoals The Art of Living.

Bekijk meer foto’s

 

Originele interieurfoto's

Jaren 30 woning

Mera Arendse van EyeMhome heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Zij geeft interieuradviezen, verzorgt de styling voor de verkoop en verhuurt meubels.

Voor haar website heb ik voor haar een aantal afgeronde projecten gefotografeerd waaronder deze mooie jaren 30 woning in Haarlem!

Bekijk meer foto’s

Kapsalon Mijn Haarzaak 

Wat een mooie, sfeervolle ruimtes! Kapsalon Mijn Haarzaak is gevestigd in een prachtig herenhuis in het centrum van Druten.

Bekijk meer foto’s

Van postkantoor naar tandartspraktijk

Voor Bureau Kroner Architecten in Den Haag fotografeerde ik de praktijk van IJsselstate Tandartsen in Dieren. Zij zijn gevestigd in een voormalig postkantoor, dat geheel verbouwd is tot deze moderne tandartspraktijk.

Het was een uitdaging met de laagstaande zon, maar dat geeft de foto’s ook wel weer een extra dimensie.

Bekijk meer foto’s

Moderne Villa Elst

Deze gave villa in Elst werd onder architectuur gebouwd. Het lichtplan, de maatwerkkast, het meubeladvies en de eindstyling werd verzorgd door C’Avante Interior & Design. Mooi he?

Bekijk meer foto’s

Gemoderniseerde  jaren-50-woning

Deze woning fotografeerde ik voor Ott Styling. Zij maakte het ontwerp voor de verbouw van de gehele beneden verdieping en verzorgde, in overleg met de bewoners, de totale inrichting!

Bekijk meer foto’s

 

Kleuterschool werd moderne bungalow

Wat een metamorfose. De voormalige kleuterschool in het oude dorp van Vreeswijk is nu een superstrakke moderne bungalow! Bekijk hier alle foto’s van dit bijzondere object.

Bekijk meer foto’s

 

Sfeervolle mix van oud en nieuw

Wat een gaaf huis is dit he? Je komt binnen in een authentiek halletje, compleet met vestibule deuren en vervolgens ga je door de enorme stalen deur naar moderne keuken in de uitbouw!

Bekijk meer foto’s

Nieuwbouwhuis in Aalsmeer

Weer een project van EyeMhome. Check ook de maatwerkkast en de gave groene kleur op de muur aan de andere kant van deze moderne woonkamer.

Bekijk meer foto’s

Contact

15 + 10 =