Interieur

green suite

Bed & Breakfast

De boerderij op de hoek Veerweg – Rijnbandijk in Eck en Wiel was totaal vervallen. Ludo en Els toverden ‘m om tot een prachtige bed & breakfast: Het Rentmeestershuis

De deel werd een multifunctionele ruimte, met een grote keuken, vergadertafel en een knusse zithoek. Er zijn 3 ruime kamers met eigen badkamer gerealiseerd in de voormalige stallen: de green suite, de blue suite en de pink suite. In de boomgaard staan nog 2 garden suites.

Ik zou zeggen kijk gauw verder.

Bekijk meer foto’s

Monument uit 1900

Deze karakteristieke woning uit 1900 heeft nog veel authentieke details zoals prachtige binnenluiken, heuse ‘vensterbanken’, schouwen en suitedeuren. Pleun maakte een kleurplan en adviseerde de bewoners over de indeling. Het resultaat is prachtig!

Bekijk meer foto’s

Moderne aanbouw

Deze prachtige villa met z’n spectaculaire aanbouw fotografeerde ik voor C’avante Interior & Design.

C’Avante is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke interieurs voor exclusieve woningen, hotels en restaurants.

We werken graag samen; zij ontwerpen de mooiste interieurs en ik leg ze met veel plezier vast op beeld, voor op de website, de sociale kanalen en woonmagazines zoals The Art of Living.

Bekijk meer foto’s

 

Wonen in het centrum

Deze woning in het centrum van Gemert  is bijna in zijn geheel ingericht door Valk Design. Het was feestje om hier te fotograferen. 

Bekijk meer foto’s

Nieuwbouw Nederweert

Deze beauty staat in Nederweert. Tessa Pellemans adviseerde de bewoners op gebied van kleur, meubels, wand- en raambekleding, verlichting, sanitair, keuken, maatwerkkasten… eigenlijk alles. In het Schilderij van Guy Olivier dat als blikvanger in de keuken hangt, komen alle kleuren van het interieur samen. Ik vind het een pareltje.

Bekijk meer foto’s

Kantoor Stadhouderskade

Zoveel waanzinnig mooi ingerichte kantoren, ontmoetings- en vergaderruimtes, directiekamers. Je raakt niet uitgekeken in dit pand aan de stadhouderskade.  Gefotografeerd voor Valk Design

Bekijk meer foto’s

 

Verbouwde woning Utrecht

Het leuke aan fotograferen voor Pleun is dat de projecten vaak heel verschillend zijn. Zij luistert naar de klant en vertaalt hun wensen naar een persoonlijk ontwerp. Met een vleugje Pleun natuurlijk!

 Bekijk meer foto’s

Moderne Villa Elst

Deze gave villa in Elst werd onder architectuur gebouwd. Het lichtplan, de maatwerkkast, het meubeladvies en de eindstyling werd verzorgd door C’Avante Interior & Design. Mooi he?

 

Bekijk meer foto’s

Vakantiewoningen Texel

Dit wil je toch, logeren in zo’n mooi vakantiehuis op Texel?! De dames van Valk Design hebben met zorg alles op elkaar afgestemd.

 Bekijk meer foto’s

Woonboerderij Nederweerd-Eind

Een heel ander project van Tessa Pellemans. Deze oude boerderij is door de bewoners zelf helemaal opgeknapt tot een moderne woonboerderij met de keuken als hart van het huis.

Bekijk meer foto’s

 

Sfeervolle mix van oud en nieuw

Wat een gaaf huis is dit he? Je komt binnen in een authentiek halletje, compleet met vestibule deuren en vervolgens ga je door de enorme stalen deur naar moderne keuken in de uitbouw!

Bekijk meer foto’s

Spectaculaire metamorfose

Sucasa Interieuradvies

Binnenkort meer foto’s

Contact

10 + 1 =