Mensen 

Portretten/Profielfoto’s

Voor portretten of profielfoto’s voor op je website, LinkedIn, Facebook, Instagram en/of Twitter ben je van harte welkom in mijn studio. We drinken eerst een kopje koffie of thee, starten dan rustig met fotograferen en gaan door tot jij blij bent met het resultaat!

Wil je liever foto’s op lokatie? Geen probleem, doen we dat.

Laat maar weten wat je wensen zijn!

Bekijk meer foto’s

Later Academy

De Later Academy is een trainings- & coachingsbureau dat wordt gerund door Bas Luichjes en André Brontsema. Zij werken met een vaste groep trainers die ik allemaal heb gefotografeerd voor op de website.

Bekijk meer foto’s

Kippenvel

Andreas Oerlemans interviewt voor zijn project |Kippenvel – Meesters in Gastvrijheid| de ‘meesters’ die hem het meest hebben geïnspireerd op het gebied van gastvrijheid en stelt vervolgens op basis van de verhalen een 3 gangen lunch of diner samen, waarin hun lievelingsingrediënten de hoofdrol spelen. Tijdens een volgende samenkomst worden deze gerechten voor hen bereid… Wat een gaaf project om als fotograaf aan mee te mogen werken!

Bekijk meer foto’s

BIJ Advocaten

BIJ Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeids- en ondernemingsrecht. Voor op hun website maakte ik de portretfoto’s van de advocaten, maar ook ‘aan het werk’ beeldmateriaal voor de headers.

Bekijk meer foto’s

Ewoud Grafisch

In zijn bedrijfspand in Culemborg staan vooroorlogse drukpersen die nog functioneren en wanden vol letterkasten! Bijna een museum! Ewoud Grafisch is gespecialiseerd in grafische afwerking: stansen, rillen, vouwen, binden! Ik heb ook veel van zijn werk gefotografeerd in de studio.

Bekijk meer foto’s

C’Avante 

Voor C’Avante Interior & Design fotografeer ik niet alleen afgeronde interieurprojecten. Chantal Peters en Arjan Arts werden natuurlijk ook zelf op beeld vastgelegd voor onder andere de website.

Bekijk meer foto’s

 

Contact

10 + 2 =